PEPPELHORST - ROTTERDAM

SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting): Landelijk voorbeeldplan ‘Vormgeving naoorlogse herontwikkelingsgebieden’
Het juryrapport roemt het project in het bijzonder om het doorlopen planproces, de communicatie met de bewoners en de toekomstwaarde van het uiteindelijke resultaat. (zie publicatie ‘Herwonnen schoonheid’, SEV, ISBN 90-5239-164-5)

ZUIDLARENSTRAAT - DEN HAAG

genomineerd voor Stedelijke Vernieuwingsprijs Den Haag 2001

TUSSEN DE VAARTEN 2 - ALMERE

genomineerd voor Architectuurprijs Almere 2003
Uit het juryrapport: Verfrissende architectuur ondanks het beperkte budget. Accenten op die aspecten die het totaalbeeld versterken. Zoals het zorgvuldig gekozen dikke formaat, de lichte tint en het robuuste karakter van de gevelstenen. De achter het gevelmetselwerk geplaatste kozijnen, waardoor de gevelopeningen extra worden benadrukt en sprekend zijn gemaakt.

FORT ZEEKANT - BERGEN OP ZOOM

geïntegreerde doorvalbeveiliging in samenwerking met Metaglas

GEVELtotaal Innovatieprijs 2006

Uit het juryrapport: “…het zicht vanuit de woning blijft onbelemmerd. Het glaspaneel dat de doorvalbeveiliging vormt is vrijwel onzichtbaar in het kozijn gedetailleerd.”

YPENBURG DEELPLAN 3 WEST - DEN HAAG

genomineerd voor Woonaward Haaglanden 2008, een jaarlijks terugkerende prijs voor een kleurrijk en gedurfd woonproject. Het thema is ‘wonen met zorg en welzijn voor ouderen’.
Beoordeling uit het jury rapport: ...De jury vindt de duurzaamheid van het project een pluspunt omdat het multifunctioneel is en gemakkelijk een andere functie zou kunnen krijgen dan ouderenwoningen met zorg. Tevens is bij de ontwikkeling van het complex gekozen voor een energieprestatiecoëfficient die tweetiende lager ligt dan de toenmalig verplichte norm.... De architectuur is zeer zorgvuldig en bijzonder. Het hangende trappenhuis, de lage ramen in de woonkamer en de bijzondere materiaaltoepassingen van het gebouw worden geprezen.